Hlavní obsah
Článek

Sobotní svatba prince Harryho (39) a Meghan Markle (42) má poněkud hořký dojezd. Na svědomí jej mají hosté, kteří na internetu hromadně rozprodávají dárkové tašky, jež dostali. Za památeční svatební suvenýr inkasují až statisíce.

Taška obsahuje například program ceremoniálu, magnetku, láhev vody, velkou čokoládovou „zlatou“ minci, perníčky nebo voucher na slevu do obchodu se suvenýry ve Windsoru. Hostům, kteří sice nedostali pozvánku do kaple na samotný obřad, ale před Windsor, kde mohli zblízka sledovat třeba první novomanželské políbení, ano, měla sloužit jako upomínka na jejich účast na společenské události roku. Ne všichni si jí ale váží.

Jen pár dnů po svatbě se několik tašek objevilo v internetových dražbách. Lidé za ně nabízejí částky 500 i 1400 liber. Nejvíce pozornosti se však od médií dočkala jednatřicetiletá HR manažerka Claire Oliver z Londýna, která tu svou prodala za 21400 liber, což je v přepočtu přes 627 tisíc korun českých! To je slušná cena, co říkáte? K prodeji se žena vyjadřovat nechtěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám