Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zdravotními problémy se opět potýká Dagmar Havlová (71). Bývalou první dámu dohnaly nesnesitelné bolesti opět do nemocnice.

„Pevně věří, že diváci a fanoušci pochopí závažnost stavu po operaci kolene, kterou paní Havlová prodělala v minulých dnech. Náročné scény s velkým zatížením kolen v inscenaci Její pastorkyňa si vyžádaly svou daň. Několik představení odehraných v bolestech přimělo lékaře k radikálnímu operativnímu řešení,“ vysvětloval tým Dagmar Havlové její pracovní neschopnost na sociální síti Facebook.

Divadlo na Vinohradech z důvodu její zdravotní indispozice odehraje místo hry Lev v zimě představení Škola žen. Neodehraje se ani představení Její pastorkyňa 4. června. „Paní Havlová také musí zrušit svou přislíbenou účast na filmovém festivalu ve Zlíně, Česko-německém fondu budoucnosti, Ceně Olgy Havlové a četných slavnostních programech spojených se 100. výročím založení Československé republiky, kterým poskytla záštitu,“ oznámil v prohlášení na internetu její tým. Paní Dagmar držíme palce k brzkému uzdravení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám