Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Do dějin se zapsal jako hudebník a nevěrník. Felix Slováček (80), jehož pověst jej předchází, je na světě už 75 let. A stále drží krok s o 40 let mladší výtvarnicí Lucií Gelemovou (41).

Klarinetista, saxofonista a hudební skladatel, jehož kvality ocenil i prezident Miloš Zeman státním vyznamenáním, je už od roku 1983 manželem Dagmar Patrasové (67). Jejich vztah byl vždy plný vášně, ale tu už Felix sdílí s jinou ženou. I v seniorském věku je plný sil a Lucie se s ním určitě nenudí. Rozvod s Dádou, která je matkou jeho dvou potomků, však odmítá. Tato forma „mnohoženství“ asi vyhovuje jeho egu.

Felix Slováček si na stará kolena užívá poměr s Gelemovou a myslí si, že po jejím boku nestárne. „Ve svém věku si přece nebudu nic odepírat,“ prohlásil známý kanec, který chce být stále mlád. Za sebou má úpravu očních víček, aby si milenku mohl lépe prohlížet.

Pokročilejší věk s sebou kromě zvýšené péče přináší i častější návštěvy zdravotnických zařízení. Poté, co Slováčkovi byla odstraněna nezhoubná bulka pod okem, navštěvuje preventivní vyšetření. Na jednom takovém si jej můžete prohlédnout v galerii. V roce 2014 se Felix v ordinaci nechal zvěčnit ve slipech. V té době už měl nejspíš zálusk na Gelemovou.

Reklama

Další články

Načítám