Hlavní obsah
Článek

Je to přesně rok (22. května 2017), co v aréně v Manchesteru po koncertu Ariany Grande (30) došlo k sebevražednému teroristickému útoku. Při něm přišlo o život 22 lidí, mezi nimi i teenagerů, a mnoho dalších bylo zraněno. Americká zpěvačka při této příležitosti na sociální síti vzkázala, že na všechny své fanoušky myslí dnes a denně, o tragédii, respektive jejích následcích, promluvila i v rozhovoru pro Time magazín, publikovaném před týdnem.

Vzpomínka na událost je pro Arianu stále velmi bolestná. „Hudba by měla být tou nejbezpečnější věcí na světě. Myslím, že proto mě to každý den tíží na srdci,“ svěřila populární zpěvačka.

Sama během bombového útoku nebyla zraněná, alespoň ne fyzicky, s traumatem se ale vypořádává dodnes. „Myslíte si, že časem bude jednodušší o tom mluvit. Nebo že se s tím vypořádáte. Ale čekám na to každý den a stále to velice bolí,“ uvedla Grande.

Mnoho sil ji podle jejího manažera Scootera Brauna stála i návštěva některých zraněných a jejich rodin v nemocnici, a bezesporu i charitativní koncert One Love Manchester, který necelé dva týdny po tragédii uspořádala. Podpořilo ji tehdy mnoho dalších hvězd hudební scény, mimo jiné Robbie Williams, Justin Bieber nebo Coldplay.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám