Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože vystudovala oděvní školu, život u šicího stroje ji příliš neoslovil. Účastnice druhé řady zábavního pořadu Zlatá mládež Klára Havlíková se rozhodla z malé vesnice na Prostějovsku přestěhovat do Prahy, kde si našla práci snů. „Pracuji ve stripclubu jako servírka,“ prozradila v prvním dílu pořadu pohledná brunetka.

Ta nejen diváky, ale také aktéry pořadu, ve kterém se pětice zhýčkaných mladých lidí nechá vytrhnout ze svého života v luxusu a vyzkouší si existenci v těžkých podmínkách, okouzlila svým dekoltem. Klára se chlubí chirurgicky upraveným poprsím, které dává neustále na odiv. „Byla jsem hodně tlustá a pak jsem hodně zhubla a jak ty prsa odešly, tak jsem se necítila jako žena,“ prozradila Klára, která pracuje v nočním klubu tři dny v týdnu a vydělá si víc, než by si v jejím rodišti mohla jen představit.

„Být aktérem zlaté mládeže mi přišlo jako zajímavá zkušenost, ke které se jen tak někdo nedostane. Složitých momentů během natáčení bylo spousta. Nejhorší byl díl v Indii, který byl opravdu náročný pro všechny. Na tyhle zkušenosti asi nikdy nezapomenu,“ svěřila sexy brunetka, která se snažila uspět také v nejrůznějších soutěžích krásy.

Reklama

Další články

Načítám