Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva poslala do světa zprávu o svém druhém těhotenství zpěvačka Monika Absolonová (47), Super.cz se podařilo zjistit, že se na příchod nového člena rodiny těší další umělkyně. Své těhotenství nám také potvrdila muzikálová zpěvačka Markéta Procházková (32).

„Ano, je to pravda, čekáme s manželem miminko. Moc se těšíme a užíváme si to,“ svěřila nadšeně pohledná brunetka, kterou mohou znát také televizní diváci z úspěšné soutěže Tvoje tvář má známý hlas, ve které excelovala. Zpěvačka nám mimo jiné přiznala, že už se na prvního potomka připravuje a nastoupila na mateřskou. „Své poslední muzikálové představení jsem odehrála minulý týden,“ sdělila Procházková, která tak na čas opustí své role v muzikálech Sestra v akci, Tři mušketýři, Kočky, Tajemství nebo Čas růží.

Své první miminko čeká zpěvačka s manželem Davidem, za kterého se v loňském roce provdala. Markéta si své soukromí ráda střeží a to, že je vdanou paní se jí dokonce podařilo dva měsíce tajit. Svého muže poznala jako tanečníka, ale ten při tanci vystudoval práva a nyní se živí jako právník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám