Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední týden před svatbou prince Harryho a jeho vyvolené Meghan (42) je pro všechny nejnáročnější. Přípravy vrcholí, hrad Windsor je vzhůru nohama a Britové šílí. Nejvíc práce mají kuchaři, kteří už pilně pracují v královské kuchyni.

Na svatbu je pozváno 600 hostů, které přes den bude hostit královna Alžběta II. v St. George´s Hall na Windsoru. Třicet kuchařů, kterým velí Mark Flanagan, je v pohotovosti. Meghan a Harry jsou do příprav také zapojeni a všechna jídla prý ochutnali.

Slavnostní večeři po obřadu bude pro změnu hostit princ Charles v nedalekém Frogmore House. Večeře by měla být intimnějšího rázu a bude ji připravovat jiná cateringová společnost.

Mezitím prodejci po celé zemi prodávají suvenýry s Harrym a Meghan jako na běžícím páse. Kdekoliv v Británii můžete koupit všechno, na co si jen vzpomenete. Od památečního čajového servisu po tašky nebo oblečení s budoucími novomanželi.

Přestože svatba je radostnou událostí, přeci jen ji doprovází jedna smutná událost. Meghanin otec po skandálu s fotkami, které údajně prodal novinářům, prý dostal infarkt. Přestože svou dceru k oltáři vést neměl a svatby se vůbec nechtěl účastnit, musí se Meghan ještě strachovat o otcovo zdraví. Jako by toho už tak neměla dost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám