Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a reportérka primáckého Top Staru je těhotná. Lucie Špaková je ve dvanáctém týdnu těhotenství a těší se na prvního potomka. Zatím s partnerem Yurim netuší, zda to bude holčička, nebo chlapeček. Jasné ale je, že se narodí do úplné rodiny. Svatba se chystá ještě před porodem.

"Miminko bylo plánované. S žádostí o ruku jsme si řekli, že už přírodě necháme volný průběh. A jak je vidět, ta malá dušička už chce být součástí i svatebního obřadu, který bude na konci července," řekla Super.cz Lucie.

"Musím říct, že jsem se o těhotenství dozvěděla velmi symbolicky. Ten den jsem totiž pořádala tiskovou konferenci k mému projektu Odvážlivci, který má dodávat lidem odvahu k životním změnám. Asi pět minut před začátkem jsem si udělala test a projekt odstartovala s vědomím, že mám jednoho malého odvážlivce v sobě," usmívá se.

S nevolnostmi reportérka problémy nemá. "Mimčo je celé tři měsíce hodné, až na to, že mám nízký tlak, takže sem tam mám nějaký den trochu v mlze, protože se mi točí hlava nebo si tak různě poposedám, kde se dá. Taky už měsíc jím skoro jen maso a to jsem ho nikdy moc nemusela. Teď mám jen štěstí, že nebydlím na vesnici, kdyby kolem mě prošla kráva, asi jí ukousnu zadek," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám