Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jan Antonín Duchoslav, kterého diváci znají coby Vikiho Cabadaje z populární komedie Sněženky a machři, se podrobil operaci v Institutu klinické a experimentální medicíny.

Tam herce převezli z vojenské nemocnice v pražských Střešovicích, kde byl nejprve léčen s údajným zápalem plic. „Tak mne sice vezli na plicní, ale pak si to nějak rozmysleli a foukli mne rovnou na JIP,“ napsal nedávno na sociální síti Duchoslav, jehož následně převezli k operaci do zmíněného IKEMu.

„Už vím, proč to nejelo. Bylo to rozbitý. Teď je to opravený a jen je potřeba to opatrně zajezdit. Díky celému týmu pana docenta. Jméno neuvádím schválně, abyste ho neukamenovali! A ani se nezmiňuji pro jistotu o všech těch v řadě před ním,“ vtipkoval nad snímkem z nemocnice Duchoslav.

O jaký konkrétní zákrok se jednalo, herec neprozradil, ale soudě podle toho, jak byl po operaci v dobré náladě, dopadlo všechno dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám