Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na vyznání své lásky maminkám nezapomněly v neděli i české známé dámy, které mají to štěstí a jejich mámy jsou pořád s nimi. Některé na své instagramové účty postovaly snímky z dětství, další  použily aktuální fotografie s maminkami. Takže se můžete na vlastní oči předvědčit, kde v podobě nepadla jablíčka daleko od stromu.

Každopádně všechny připojily přání svým stvořitelkám, bez nichž bude jednou jejich svět mnohem prázdnější. Na svoji zesnulou maminku tak zavzpomínala například Vendula Pizingerová (52). Ale z veselejší noty. Vybrali jsme pro vás podle našeho názoru jedno z nejkrásnějších přání, které pro svoji maminku napsala modelka Daniela Peštová (53).

"Dokážeme se spolu smát, až nám tečou slzy. A stejně tak se dokážeme i pohádat. Jsme každá úplně jiná, a přitom jsme si tak podobné. Což je někdy super, a někdy zas tak úplně ne. Ale za všechny ty chvíle, za všechny ty momenty, jsem a budu navždy neskutečně vděčná. Protože mamka je jedna a ta moje je nej," vyznala se Peštová.

Reklama

Další články

Načítám