Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Kostka končí v seriálu Cesty domů. Scenáristé nechali známého herce, který v seriálu hraje státního zástupce Hlaváčka, zemřít. A pořádně drsně! Bude zavražděn.

Jeho smrt je největším zadostiučiněním především pro dva hlavní rivaly seriálu – Aloise Švehlíka v roli Rudolfa Bernátha a Petra Kosíka, kterého hraje Ladislav Potměšil.

Motiv zabít nenáviděného státního zástupce a nekompromisního obhájce spravedlnosti mělo mnohem víc lidí, podezřelých je několik. Kdo stojí za drsnou smrtí se ale odhalí později.

Smrt Hlaváčka se natáčela v seriálové vile v Praze 6. Kdo by čekal pohřební náladu, tak by se spletl. Natáčení se odehrávalo ve velmi veselém duchu a bylo prosáklé černým humorem. Petr Kostka si totiž svou seriálovou smrt neuvěřitelně „užíval“. Nepřetržitě trousil morbidní vtípky, kterými rozesmíval celý štáb. Dokonce trval na tom, že až budou pánové od pohřební služby ukládat do igelitového pytle mrtvé tělo zástupce Hlaváčka, nechce, aby ho zastoupil nějaký figurant nebo někdo ze štábu. Chtěl tento pocit zažít sám na vlastní kůži.

Vraždu Petra Kostky uvidíte v populárním seriálu na TV Prima již dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám