Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chirurgické zákroky nejsou ve světě šoubyznysu ničím neobvyklým a mnohdy jim s nadšením podléhají i slečny ze soutěží krásy. Výjimkou nemá být ani moderátorka SuperStar a bývalá finalistka Miss Slovensko 2009 Jasmina Alagič (28). Ta však plastiky popírá.

„Hlavně u vás se špekuluje o tom, že jsem celá vyumělkovaná. Nemám nic udělané,“ svěřila balkánská kráska s tím, že přeci jenom něco vyzkoušela. „Před dvěma lety jsem si nechala napustit kyselinu do vrchního rtu a každý, kdo se o to zajímá ví, že do půl roku to zmizne, takže nemám udělané nic a zatím o tom neuvažuji,“ prozradila Jasmina, která před kamerami oslňuje nejen svou krásnou tváří, ale i štíhlou figurou.

„Snažím se cvičit. Tím, že miluji jídlo, to musím nějak kompenzovat cvičením. Ne vždy mi to úplně vyjde a věřte mi, že to takto v šatech vypadá lépe, než když se vysvléknu, ale pracuji na tom, aby to bylo podobný, když půjdu do plavek,“ prozradila se smíchem Alagič na party finalistů letošního ročníku SuperStar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám