Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanynky skupiny Slza nejspíš samy zamáčknou slzu. Člen populární hudební formace Lukáš Bundil totiž na 1. máje pojal za manželku svou dlouholetou přítelkyni Martinu. Romantickým obřadem v přírodě dvojice oslavila deset společně strávených let.

„Svůj svatební den jsme strávili s rodinou a nejbližšími přáteli a moc si ho užili,” říká kytarista Slzy, který si v den D zahrál na zpěváka a svůj svatební slib se rozhodl stvrdit písničkou. „Je pravda, že jsem se trošku bál, že po mém zpěvu Martina ANO neřekne,” směje se Lukáš.

A proč dvojice zvolila jako datum svatby právě 1. května? „Je to pro nás symbolické datum, v tento den jsem se před deseti lety poznali a loni zasnoubili,” říká Bundil.

Ženich pro tuto příležitost oblékl klasický smoking s motýlkem, nevěsta zvolila klasické šaty v tradiční bílé barvě s dlouhými krajkovými rukávy, které jsou poplatné aktuálnímu trendu. Z fotek je patrné, že celá svatba probíhala méně formálně a připomínala spíše zahradní party. Proto nevěstu nezdobil ani závoj.

Lukášovi šel za svědka podle očekávání Petr Lexa, alias Hoggy, což je druhá půlka kapely Slza.

Na jaře letošního roku Slza absolvovala své první halové turné. Během osmi zastávek si vystoupení stále úspěšnější skupiny nenechalo ujít přes 19 tisíc návštěvníků. Pro relativně mladou kapelu, jež aktivně funguje na české hudební scéně tři roky, je to úctyhodný počin. Během Holomráz tour 2018 vznikl rovněž videoklip na píseň Chmýří pampelišek. Zažít tak halovou atmosféru kapely Slza mohou nyní i Ti, kteří jarní turné nestihli. Na podzim kapela plánuje pokračovaní v regionech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám