Hlavní obsah
Článek

Pro Cindy Crawford (58) měla její piha nad levým koutkem rtu zásadní a pozitivní vliv na hvězdnou kariéru. To Veronika Kašáková se podobného znaménka krásy dobrovolně zbavila.

„Nechala jsem si vyříznout pihu u pusy, ne proto, že by se mi nelíbila, naopak jsem ji měla moc ráda. Důvod odstranění byl, že se zvětšovala a ztrácela pigment, tudíž působila už jako bradavička, a jelikož mě obličej živí, rozhodla jsem se jí vzdát. Jen to není tak jednoduché, ona totiž po každém odstranění znova naroste“, směje se Veronika. Modelce se zákrok vyplatil, neboť se nedávno stala tváří švédské kosmetické značky.

S finalistkou České Miss jsme se potkali na přednášce na téma odemknutí svého lidského potenciálu, kterou s koučem a mentorem Janem Mülhfeitem připravili vychovatelkám a dětem z dětských domovů. Dobré věci tak přispěl herec Roman Štabrňák, herečka Marika Šoposká, zpěvačka Petra Vraspírová, Lilian Sarah Fischerová, dále herci z Divadla Studio DVA Michal Slaný, Jana Krausová, Jana Stryková a Kristýna Nováková.

„Děkuji všem zúčastněným, moc si toho vážíme,“ loučila se se všemi patronka Veronika Kašáková. Blonďatá kráska, která vyrůstala v dětském domově, na své cestě dosáhla řady úspěchů, splnila si sen založením svého vlastního nadačního fondu, těší ji práce s dětmi a lidmi, kteří ji obklopují a spolu s ní pomáhá měnit životy například v projektu Proměny s Veronikou.

Reklama

Další články

Načítám