Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nutný převoz do nemocnice musela absolvovat zpěvačka Yvetta Simonová, která na podzim oslaví jubilejní 90. narozeniny. Vysoké teploty, které v posledních dnech panují, nejspíš zapříčinily kolaps, kvůli kterému vyhledala lékařskou pomoc.

Zpěvačka se totiž měla zúčastnit tiskové konference ke startu nového ročníku soutěže Czech & Slovak Photo Girl. Svou účast ale musela zrušit a organizátorům po telefonu sdělila, že se jí udělalo natolik zle, že musela do nemocnice. „Nebylo jí prý dobře už v posledních dnech, ale nyní to zesílilo, má mít silné závratě,“ svěřil Super.cz prezident soutěže Lukáš Trs.

„Tento kolaps už prý jednou měla a nyní to přišlo znovu. Podle zpěvačky to může být z tepla a dehydratace,“ dodal šéf soutěže. Zpěvačka se tak rozhodla vypnout telefon a v následujících dnech raději odpočívat. Pokud se jí neudělá lépe, bude prý nucena zrušit i svůj pracovní program na nadcházející dny.

Rozhodně chce ale v porotě soutěže spolu s Bárou Mottlovou, Nikol Moravcovou, Janem Saudkem nebo Robertem Vanem usednout. „Paní Simonová by ráda na finále, které proběhne v září, zazpívala a během soutěže bude radit finalistkám, jak vypadat dobře,“ dodal šéf soutěže Lukáš Trs.

Reklama

Další články

Načítám