Hlavní obsah
Článek

Britská královská rodina se po svatbě prince Harryho (39) s Meghan Markle (42) rozroste o zajímavé příbuzenstvo. Pokud by Buckinghamský palác potřeboval dodávku marihuany, může se obrátit na nevěstina synovce.

Budoucí manželka prince Harryho nepochází z urozených poměrů. Po bratrovi, který jí nemůže přijít na jméno kvůli tomu, že údajně zadlužila jejich otce, se v médiích objevil i jeho syn a Meghanin synovec Tyler Dooley. A ten finanční tísní rozhodně netrpí. Pětadvacetiletý Američan zbohatnul na pěstování konopí. V USA jde ovšem na rozdíl od Velké Británie o zcela legální byznys.

Pěstitel pozvánku na svatbu nedostal, ale své slavné tetě se přesto chystá vzdát hold. Na její počest chce vyšlechtit speciální odrůdu marihuany s názvem Markle´s Sparkle. Ta bude ale na svatební tabuli určitě chybět.

Tyler Dooley je úspěšným podnikatelem. Jeho konopné království v Oregonu zahrnuje sklad o rozloze 560 metrů čtverečních a dva obchody. Meghanin synovec zaměstnává 25 lidí a jeho jmění dosahuje v přepočtu 100 miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám