Hlavní obsah
Článek

I děti na prvním stupni základní školy toho nejspíš ví více než Charlotte Štiková (21). Sestra Ornelly Koktové (31) by určitě neprošla castingem do vědomostní soutěže. Při vyučování zjevně nedávala pozor ani minutu.

Ornella navštěvuje vysokou školu zemědělskou, ale její mladší sestra není studijní typ. Pokud jde o české reálie, její znalosti jsou přímo tristní. Když se s mámou Monikou rozhodly otestovat v reality show Štiky, byla z toho pořádná fraška. Charlotte svou matku docela šetřila a zeptala se jí na to, jak se jmenuje mládě osla.

„Já bych ohodnotila svoje IQ na takový lepší průměr,“ řekla o sobě Charlotte. No, intelektuálka opravdu nebude. Monika se jí zeptala na jméno nejslavnějšího českého krále, což ví i lidé, kteří o historii nemají ani páru. Stačí se podívat na stokorunovou bankovku. Charlotte se ale domnívá, že naše země vzkvétala pod vládou Ludvíka XIV.

„Někdy mi trošku přijde taková malinko přiblblá. Ale ona je chytrá. Ne takový selský rozum. Ale je hodná,“ prohlásila Monika o dceři. Že by tady zapracovaly geny?

Reklama

Další články

Načítám