Hlavní obsah
Článek

Nedávnou pracovní cestu do Champagne spojila Andrea Verešová (43) i s oslavou výročí svatby. Děti byly na sportovním soustředění a doprovázel ji manžel Daniel Volopich. Manželé si užívali společné chvíle v luxusním hotelu v Remeši, přestavěném z opravdového zámečku.

"Je to krásné, je to romantické a hrozně mi to připomíná naši svatbu. Měli jsme ji v Mariánských Lázních na zámku Kynžvart a pak v krásném hotelu, který byl skoro jako zámek. Je to hrozně hezké připomenutí. Takové symbolické, a jsou to hrozně vzácné chvíle, kdy můžeme být s manželem i sami," svěřila nám modelka

"Skoro pořád někde cestujeme s dětmi. Když můžu, beru je s sebou, ale tentokrát by se to ani nehodilo, jelikož se jednalo o oslavu šampaňského, festival vína, kde se hodně pije, degustuje. To by se nedalo skloubit s tím, že by kolem běhaly děti a měla bych se o ně starat. Jsem ráda, že to takhle perfektně vyšlo. Jsou to jen čtyři dny, ale krásné a intenzivní," mínila Andrea.

Ta si vedle pracovního programu, kdy jako ambasadorka doprovázela Petra Pečeného a Tomáše Doležala na akcích, našla i čas, který trávila pouze s manželem. Dokonce je ani nepřešla chuť na šampaňské, i když ho celý den museli popíjet. "Sice jsem říkala, že už šampaňské nechci ani vidět, ale když nám ho na hotelu, v těch krásných zahradách, zase nabízeli, protože jsme v oblasti Champagne, rádi jsme si speciální růžové šampaňské zase dali. Nemohli jsme odolat, a večer s ním zase krásně zakončili," uzavřela Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám