Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neteř Julie Roberts Emma vyrazila ve stopách své slavné příbuzné a již od roku 2001, kdy si právě s tetou zahrála ve filmu Zlatíčka pro každého, buduje svou filmografii. Na kontě má na tři desítky filmů a několik seriálů včetně American Horror Story.

Jejím zatím nejnovějším filmem je kriminální drama na motivy skutečných událostí Billionaire Boys Club režiséra Jamese Coxe, jenž pojednává o kalifornském klubu miliardářských synků, založeném v roce 1983 Josephem Henrym Gamskym neboli Joem Huntem. Emma si v něm zahrála dívku Sydney, „předmět zájmu“ Joea Hunta. Na place se potkávala např. se Suki Waterhouse nebo další dívkou z herecké rodiny - Billie Lourd, dcerou předloni zesnulé Carrie Fisher.

„Měli jsme úžasné osmdesátkové modely, trochu jako Debbie Harry (zpěvačka z kapely Blondie - pozn.), ale ne tolik vycpávek na ramenou. Moje postava je hodně rokenrolová, což miluju,“ řekla Emma ke své postavě.

Reklama

Další články

Načítám