Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Adam Mišík vystoupil na charitativní akci, kterou pořádala Česká Miss Michaela Habáňová. Bude také jednou z hvězd finále nejprestižnější soutěže krásy, kterou odvysílá v přímém přenosu televize Seznam.

Co na to říká jeho partnerka Diana, když se kolem něj točí tolik krásných dívek? "Patří to k mé práci, ona je taky modelka a motá se kolem ní spousta sympatických mladých mužů. Je to vyrovnaný, jsme s tím smíření. V každém vztahu je korigovaná žárlivost v pořádku, ale nic zásadního," řekl Super.cz. Sama Diana nikdy neuvažovala, že by zabojovala o titul Česká Miss. "Nedělá jí dobře být ve stresu, v centru dění, co se týče médií," vysvětluje.

To ovšem byla po udílení cen Český lev, kam vyrazila ve velmi odvážných šatech. "Doma jsme se to snažili neřešit. Vždycky takové věci proběhnou a za týden, za dva si na to nikdo nevzpomene. Nechtěli jsme na sebe upoutat pozornost, ale někdy se to přihodí," říká Adam s tím, že jeho přítelkyně to nenesla lehce.

"Každý soudný člověk cítí, že některé ty věci (komentáře) byly odporné. Dotklo se jí to, podporoval jsem ji. Hlavně jsem říkal, že v době, kdy si každá holka k osmnáctinám přeje umělý prsa, tak když je někdo přirozeně krásný, tak by se to mělo vyzdvihnout," vysvětluje.

"Tenhle body shaming, který ze strany spousty novinářů nastal, mi přijde odporný. Zvlášť kvůli holkám, které za sebou třeba mají nějaké problémy. Když něco takového vyjde u tak krásný holky, jako je Diana, to mi normální nepřijde," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám