Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Jennifer Lopez (54) je svými fanoušky považována za sexsymbol. To bezesporu může být, ovšem i takové mají své pomocníky k docílení oné dokonalosti. Stehna i svůj pověstný zadek JLo tvaruje nejen cviky, ale i stahovacím prádlem.

Stahovací kalhotky s nohavičkami zpěvačce vykoukly z rozparku, když v populární show Ellen DeGeneres předváděla taneční choreografii z pořadu World of Dance.

Když si uvědomila, co trhané pohyby způsobily, vypískla něco jako: „Bože, moje Spanxy!“ a začala se smát (Spanx je americká značka, která se na výrobu stahovacího prádla specializuje a její název je vžil jako synonymum tzv. „stahovaček“). A moderátorka i její přátelé a tanečníci s ní.

Prádlo, pomáhající pod oblečením zpevnit potřebné partie, totiž není nic trapného, a když na to přijde, přihlásí se k jeho nošení Kardashianky, Gillian Anderson, Kaley Cuoco i Oprah Winfrey.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám