Hlavní obsah
Článek

Zdálo se, že událostí roku 2018 bude svatba prince Harryho s Meghan Markle, ale nakonec tomu tak nebude. Ještě velkolepější veselka se odehraje na Slovensku. Do manželství se tam totiž chystají vstoupit Martin Jakubec (34) a Božanka (65).

Tento podivný pár od sebe sice dělí velký věkový rozdíl, zato jej spojuje láska k hudbě pro lidové vrstvy. Tato slovenská dvojka svou produkcí konkuruje Evě s Vaškem. Nevšední zážitek nabízí po zvukové i obrazové stránce.

Obskurní duo se samozřejmě nespokojí s veselkou v okruhu nejbližších přátel. Martin a Božanka přišli se způsobem, jak svatbu zafinancovat, a navíc na ní vydělat.

„Slavnostně oznamujeme všem našim přátelům den svatby 17. 11. 2018. Počet hostů bude 250 a 50 fanouškům nabízíme účast na svatbě. S drahou jsme se dohodli, že je usadíme do VIP sektoru u naší tabule. Vstupné zahrnující slavnostní menu, koncert do ranních hodin a fotografování je 150 eur,“ napsal budoucí ženich na sociální síti.

Věřme tomu, že se Martin a Božanka berou opravdu z čisté lásky a vůbec nejde o marketingový tah. Pokud budou vyhledávači bizarních zážitků ochotní za vstupenky zaplatit, novomanželé si kromě svatebních darů přilepší o v přepočtu 192 tisíc korun. A to už se jim to divadýlko vyplatí.

„Svatba desetiletí! Toto Slovensko ještě nezažilo. Buďte při tom,“ lákají interpreti na akci, která se vymyká běžnému lidskému chápání.

Co si myslíte o svatbě Martina a Božanky?
Když se milují, ať se vezmou
6,1 %
Je to jen divadlo pro fanoušky
6,3 %
Neznám je a nechci o nich nic vědět
87,6 %
Celkem hlasovalo 1915 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám