Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární herec Johnny Depp (60) má na krku další žalobu. Tentokrát ho žalují jeho bývalí bodyguardi, se kterými údajně Johnny nezacházel, jak si zasloužili. Kromě toho, že jim prý nikdy nezaplatil přesčasy, neměli ani pauzy na oběd a museli dokonce dělat chůvy Deppovým dětem.

Eugene Arreola a Miguel Sanchez pracovali pro Deppa do ledna letošního roku. Nejprve u herce působili jako zaměstnanci agentury, pak jim ale nabídl, že je zaměstná přímo. Oba si stěžují, že po dobu působení u Deppa byli přepracovaní a nedostatečně zaplacení.

V úterý tedy sepsali žalobu a žádají zpětně proplatit ušlou škodu. Kromě údajných nelidských podmínek zmínili, že museli svému nadřízenému v jednom z kalifornských klubů otírat drogy z obličeje, aby si jich ostatní nevšimli. Často prý fungovali jako chůvy. Hlídali však nejen Deppovy děti, ale také herce samotného, aby nedošlo k dalšímu skandálu.

Jen s politováním údajně sledovali, jak se Johnny stále více zamotává do finančních problémů. Kvůli údajným dluhům slavný herec dokonce rozprodává svůj majetek a dodnes čelí soudním sporům se svým bývalým managementem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám