Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětinásobný otec Pepa Vojtek tvrdí, že počet jeho dětí už se navyšovat nebude. Přestože je mezi jeho potomky několikaletý rozdíl, snaží se je ve všem podporovat. Do umění je ale netlačí. „Hlavně ať si užívají dětství. Muziku jsem začal taky dělat až ve dvaceti,“ svěřil Pepa.

Jeho dcera Valentýna (15), kterou má s herečkou Sabinou Laurinovou, je ale nadějnou baletkou. Studuje na konzervatoři, a když má rocker chvilku, rád se jde na její vystoupení podívat. „Je to na ní, jestli bude tancovat dál, školy chrlí absolventů mraky a těch divadel je určitá kapacita. Držím pěsti těm mladým, aby mohli dělat jako my to, co je baví,“ svěřil muzikant na tiskovce muzikálu Doktor OX.

Pokud by se některý z jeho potomků rozhodl v budoucnu jít v jeho šlépějích, rozhodně by neměl problém jim s kariérou vypomoct. „Samozřejmě svým dětem pomůžu vždycky, to je bez debat,“ dodal Pepa, který má z prvního manželství syna Josefa (30), s Laurinovou již zmíněnou Valentýnu, s druhou manželkou Libuškou syna Matyáše (9) a se současnou ženou Jovankou Adama (6) a Alberta (1,5).

Reklama

Další články

Načítám