Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně opět stojí na nohou. Po dvou dnech, kdy Mikolas Josef (22) spolu s celým týmem trnul, co se mu vlastně při nedělní zkoušce v portugalském Lisabonu přihodilo, mu je konečně líp. Po vyšetření na CT vyšlo naštěstí najevo, že nejde o vyhřezlou ploténku. Výsledky byly poslány do Prahy, kde se čekalo na vyjádření, zda bude zpěvákovi vůbec umožněno na semifinále vystoupit.

Mezitím Mikolasovi zabraly tišící léky a injekce a začalo mu být lépe. „V současné chvíli připravujeme několik variant podob vystoupení s ohledem na to, jaký bude Mikiho zdravotní stav a co vše mu zranění umožní,“ svěřil Jan Potměšil z České televize.

„Miki se zúčastní další zkoušky, ale pouze v rámci tzv. pochodovky. Proběhly také schůzky s kreativním týmem EBU, kde jsme společně probírali různé varianty choreografie a záběrování tak, aby umožňovaly Mikolasovi vystoupit 8. května v rámci 1. semifinále. Česká televize Mikiho zdravotní stav intenzivně monitoruje," dodal Potměšil.

Sám Mikolas také potěšil na sociální síti své fanoušky snímkem, na kterém vypadá rozhodně lépe než v předešlých dnech. „Pracoval jsem tak tvrdě, abych se dostal k tomuto bodu, a nedovolím, aby se to teď zničilo. Bude to fungovat i přesto, že dojde k mírným změnám v mém vystoupení,“ svěřil se zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám