Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Marek Němec, kterého diváci vídají na televizních obrazovkách v seriálu z lékařského prostředí Modrý kód, podlehl fenoménu běhání.

Marek chodí pravidelně trénovat do pražské Stromovky, kde ho už příští sobotu čeká závod Prima Run, kterého se zúčastnil už loni. Herec neponechává nic náhodě a pravidelně trénuje.

Tentokrát ale běhal v podivném úboru! Fotografové ho zastihli v dlouhé mikině a kšandách. Pokud takhle vyběhne i na závod, běhat už může opravdu každý.

„Často říkáme, že ten čas běží, že si někam zaběhneme, ale už jste fakt běhali? Podívejte se na moje boty a pojďte to se mnou do Stromovky pořádně roztočit,“ láká všechny potenciální běžce herec s tím, že sám běhá pravidelně.

„Se dvěma dětmi a psem mi nic jiného nezbývá,“ směje se Marek, který ale prý na trať závodu vyběhne raději ve sportovním outfitu. Na startu v pražské Stromovce bude stát společně s rekordmanem Romanem Šebrlem a dalšími hvězdami Primy.

Zaběhat si s nimi může přijít každý a také jsou zde tratě pro děti. Sympaťák prozradil i svůj osobní běžecký rekord. „Zhruba dvanáct kilometrů, jedenáct bylo na pokraji smrti,“ směje se Marek. Ve Stromovce ho naštěstí čeká jen pětikilometrová trať.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám