Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ladislav Angyal, kterému nikdo neřekne jinak než Laci, sice v SuperStar nepostoupil do dalších kol, ale už teď se nesmazatelně zapsal do myslí diváků.

Dokonce zazpíval před tisícovkami fanoušků na velkolepém koncertě Leoše Mareše v O2 areně. Laci nechyběl ani v prvním semifinálovém přímém přenosu SuperStar.

Populární Laci zazpíval svou zbrusu novou písničku Krása hudby a ihned vzbudil vlnu nadšených reakcí.

„Myslím, že je úplně jedno, kdo vyhraje, protože si každý bude pamatovat jen Laciho,“ napsala například jedna z nadšených divaček, která dokonale shrnula pocity televizních diváků.

A přidávali se další: „To je neskutečný zlato ten kluk. A za poslední roky ta nejčistší osoba v celé té televizní a mediální branži. Je úžasný,“ okomentoval Laciho pěvecký výkon další nadšený divák. Laci tak vůbec nemusí zoufat nad tím, že z pěvecké show předčasně vypadl.

Už teď je možná známější než budoucí vítěz či vítězka SuperStar. Mnoho diváků chytlo za srdce také to, v jakých nuzných podmínkách mladý zpěvák se svou maminkou žije. Televize TV Nova a Markíza tak na Laciho a jeho maminku uspořádala sbírku a vybrala pro něj 1,3 miliónu korun. Laciho dar dojetím rozplakal.

Jak se vám líbil líbila Laciho nová píseň Krása hudby? Hlasujte v anketě pod článkem.

Líbí se vám nová Laciho píseň?
Ano, je úžasná!
62,8 %
Ne, písnička mě vůbec nezaujala
37,2 %
Celkem hlasovalo 1129 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám