Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Sedm šťastných let! Právě tak dlouho jsou v manželském svazku vévoda a vévodkyně z Cambridge, kteří se v pondělí v dopoledních hodinách stali potřetí rodiči. Pouhých šest dní po narození druhého syna, který dostal jméno Louis, slaví Kate (42) s Williamem (41) sedmé výročí svatby, které se podle toho, čím se manželé v průběhu let v den výročí obdarovávají, nazývá svatbou vlněnou.

V případě Williama a Kate je sedmička šťastným číslem a devětadvacátý duben roku 2011 byl opravdu šťastným datem. Dvojice se zasnoubila v říjnu 2010 během soukromé návštěvy Keni. Ostře sledovaná svatba prince Williama z Walesu a Kate Middletonové byla oficiálně oznámena 16. listopadu 2010. Svatba se konala 29. dubna 2011 ve Westminsterském opatství v Londýně.

Svědkem Prince Williama byl jeho mladší bratr Harry, svědkyní Kate byla její mladší sestra Pippa. Mezi svatebními hosty bylo kromě mnoha členů královských rodin také hodně celebrit. Připomeňme alespoň Eltona Johna, Davida Beckhama s manželkou, Rowana Atkinsona nebo Paula McCartneyho.

Ještě, než se v Británii odehraje velká květnová svatba prince Harryho s Meghan Markle,  si pojďte zavzpomínat. Na připomínku velkého dne Williama a Kate i na to, jak s nimi a jejich potomstvem šel čas až k dnešním dnům, se podívejte ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám