Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dobrovolný odchod světově uznávaného DJ Aviciiho (†28) zasáhl nejen hudebníkovy fanoušky, ale také jeho nejbližší. Mezi ně patří mimo jiné česká modelka Tereza Kačerová (25). Ta se po jeho úmrtí na sociální síti podělila o své bolestné emoce a svěřila, že s hudební hvězdou plánovala založit rodinu.

Půvabná Češka ale svůj Instagram zásobuje také řadou odvážných snímků své dokonalé postavy. Nutno říct, že měl DJ Avicii opravdu vkus. Tereza nastartovala svoji kariéru již před několika lety a převážnou část své kariéry strávila v Los Angeles, kde předváděla plavky a spodní prádlo. Úspěšná nebyla ale pouze před fotoaparátem. Objevila se také ve videoklipu hudební skupiny Maroon 5 nebo získala roličku ve filmu Den patriotů.

Krásná modelka, která na své sociální síti zveřejňuje jednu obnaženou fotku vedle druhé, se před časem vrátila do Prahy, aby tu porodila svého syna Luka. Manželství jí nevyšlo, ale štěstí našla v náruči švédského DJ. Nyní ale české modelce zbyly jen oči pro pláč.

Reklama

Další články

Načítám