Hlavní obsah
Článek

Muzikálový zpěvák Marian Vojtko doma zalovil ve svém archívu a našel několik pamětních fotografií z doby, kdy byl ještě malý kluk. „Na první fotografii mi jsou 2 roky. Byla to tradice, že ke každým narozeninám mi maminka upekla krásný dort a ten jsem celý rozmatlal a skončil všude jen ne tam, kde měl," svěřil zpěvák.

K narozeninám také jako malý kluk pravidelně dostával vedle dortu angličáky. „Dodnes mám sbírku ve vitríně u rodičů na Slovensku,“ prozradil Marian, který sice studoval hudbu v Bratislavě, svou kariéru se rozhodnul dělat v Česku a to se mu vyplatilo.

„Od malička jsem rád zpíval, nejdříve lidovky. A protože jsem vyhrával soutěže, tak mě naši přihlásili na uměleckou školu. Poté jsem šel na konzervatoř a pak na vysokou školu múzických umění," svěřil Marian, který aktuálně září v muzikálu Ples upírů nebo Muž se železnou maskou. Po pracovní stránce má Vojtko už několik let štěstí. V soukromém životě se mu příliš nedaří. Nepolapitelný milovník krásných žen stále nepotkal tu pravou, se kterou by založil rodinu.

Přestože je Marian stále starým mládencem, hlavu nevěší. Radost mu dělá ještě jedna velká záliba a tou je dobré víno. „Na třetí fotce je patrné, že už od 10 let si potrpím na značkové oblečení a také si na dortu už všichni společně pochutnali. Určitě jsem dostal také angličáky. Také na sebe mohu prásknout, že vždy když rodiče po oslavách doprovázeli návštěvy, tak jsem dopíjel zbytky vín ze skleniček a oni se divili, že jsem tak hodný a spokojený. Láska k vínu mi zůstala dodnes," řekl závěrem Marian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám