Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý internetový mystifikátor Kazma trvá na tom, že by mu Leoš Mareš (47) měl věnovat své luxusní ferrari, protože prohrál sázku.

A to i přesto, že Kazma a jeho tým na Mareše nastražili past a fingovali autonehodu. Nic netušící Mareš se snažil pomáhat účastníkům autonehody a s havarovaným vozem zacouval.

Tím prý porušil pravidla sázky, protože celý měsíc nesměl jezdit v jiném voze než v trabantu. „Díky moc za podporu, za všechny milé zprávy, které mi píšete, a chci vám dneska říct jen jednu věc - pořád čekáme na klíče,“ prohlásil Kazma, jenž by si luxusní vůz samozřejmě nenechal pro sebe, ale výtěžek z něj plánoval věnovat na pomoc obětem dopravních nehod.

Chtěl se proto s Marešem dohodnout na spolupráci. „Kazma se po již zmiňované, fingované tragické dopravní nehodě se mnou opravdu během pondělka ještě dvakrát sešel, aby mě přesvědčil ke spolupráci na jeho show. Podle něj jsem sázku o ferrari prohrál. Já si to nemyslím,“ míní moderátor. Kazma ovšem čeká na klíčky... Myslíte si, že by je měl dostat? Hlasujte v anketě pod článkem.

Měl by Leoš Mareš dát Kazmovi svůj luxusní vůz?
Ano, prohrál sázku, měl by splnit, co slíbil
7,5 %
Ne, byla to podpásovka, stojím na straně Mareše
83,4 %
Je mi to fuk, jsou to oba komedianti
9,1 %
Celkem hlasovalo 3314 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám