Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bollywoodská herečka a někdejší světová královna krásy Priyanka Chopra (35) magazínu US Weekly prozradila, že bude jedním z šesti set hostů, kteří dostali pozvání na květnovou svatbu prince Harryho a herečky Meghan Markle (42). Chopra a nevěsta jsou kamarádky, někteří dokonce spekulují o tom, že by mohla být jednou z družiček. „To zjistíte, když mě tam uvidíte,“ ani nenaznačila.

Zpět k indické herečce, zpěvačce a Miss World 2000. Ta zmíněnému magazínu také sdělila, že zatím neví, co si na akci, již budou sledovat milióny lidí po celém světě, oblékne. „Mám nějaké nápady. Ale ne, jedny konkrétní (šaty) jsem zatím nevybrala,“ řekla. Co vybráno je, je svědek ženicha Harryho. Bude jím jeho bratr princ William, oznámil Kensingtonský palác.

Chopra a Markle se seznámily v roce 2016 na akci Ženy v televizi, věnované výrazným a silným televizním herečkám. Zatímco nejvýznamnější rolí Markle jsou Kravaťáci, Chopra exceluje v dramatickém seriálu Quantico.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám