Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finále soutěže Česká Miss 2018 se blíží, finalistky na svém vzhledu proto začínají pracovat. Naposledy absolvovala desítka dívek vlasovou proměnu u držitelky titulu Kadeřník roku Mishy Čadkové.

Některé z dívek, jako byla například Nikola Bechyňová, skončily jen se zastřiženými konečky, jiné podstoupily výraznou proměnu.

O největší délku vlasů přišla Tereza Havlová. „Chvíli jsem měla slzičky na krajíčku. Délku snad zvládnu, budu si na to muset zvyknout, ale ještě se mi klepou ručičky,” svěřila se se svými rozpačitými pocity dívka číslo 6.

Jednu z největších proměn podstoupila Amálie Sloupenská. Tu jsme s kamerou přepadli v mezifázi, kdy měla na hlavě oranžový chumel. Kadeřnice jí ale následně udělala růžový přeliv. Kupodivu to nebyla největší změna vzhledu, kterou Amálka v životě podstoupila. „Nejradikálnější změna byla, když jsem si vyholila půl hlavy. Když mi to dorostlo po půl roce na jedné straně, tak jsem si to pro změnu vyholila na té druhé,” říká Sloupenská, která se uchází o titul nejkrásnější Češky s číslem 1.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám