Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V modelingu patřila Hana Soukupová v jednu chvíli mezi absolutní špičku. Na výsluní se vrátila i po narození druhé dcery Elly, když si ji jako hlavní hvězdu své přehlídky osobně vybrala Donatella Versace. Česká topmodelka ale zřejmě přece jen dává přednost rodinnému životu před kariérou.

Během své poslední návštěvy Prahy Hanka naznačila, že s manželem Drewem Aaronem uvažují o tom, že by synovi Finnovi a dcerce Elle pořídili ještě sourozence. „Teď se zrovna o tom bavíme, jestli by bylo dobré ještě třetí dítě,” řekla Hanka a dále uvedla: „Já se tomu nebráním, já mám ráda děti.”

Zatím se bude snažit Hanka najít balanc mezi rodinou a kariérou. „Po dětech je to jiné. Potřebuju trávit čas hlavně se svou rodinou. Nemůžu jen cestovat. Na druhou stranu jsem ráda, že jsem zase v práci. Být jen doma není pro člověka úplně ideální. Člověk přece jen potřebuje něco dál,” říká Hana Soukupová.

Reklama

Další články

Načítám