Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně z Cambridge Catherine (42) se v pondělí krátce po jedenácté hodině dopolední stala trojnásobnou matkou. Svému manželovi Williamovi (41) porodila druhého syna a v pořadí pátého následníka britského trůnu. Kate se tradičně již pár hodin po porodu ukázala před nemocnicí St. Mary´s veřejnosti. S manželem po boku a s miminkem, jehož jméno je zatím tajemstvím, v náručí.

První syn George (10) se královskému páru narodil v roce 2013 a Kate se tehdy před porodnicí objevila v modrých puntíkatých šatech, podobných těm, v nichž v červnu 1982 světu představila syna Williama princezna Diana, a uctila tak její památku. O dva roky později, s princeznou Charlotte (8) v náručí, to byly šaty žluté. A naposledy v pondělí Kate oblékla červené šaty od své oblíbené návrhářky Jenny Packham. I těmi vzdala hold Lady Di.

K dispozici ve všech případech měla služby kadeřnice a vizážistky, takže před fanoušky, kteří čekali na zprávu o narození dalšího urozeného dítěte před porodnicí, předstoupila jako vždy pečlivě upravená.

Reklama

Další články

Načítám