Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z nejpopulárnějších rosniček na světě je argentinská moderátorka Sol Perez. Víc než hlášení počasí ji však proslavily její aktivity na Instagramu. Se svými 2,7 milióny fanoušky totiž sdílí snímky, jimž se těžko odolá i konkuruje.

Už když si Perez všimla média, měla na Instagramu přes dva milióny followerů. Těm Sol prezentuje hlavně svůj zadek, jehož tvar některé vede k názoru, že není přirozený a vyzývají ji, aby zveřejnila „něco smysluplnějšího“. Takových ale není mnoho.

Perez je známá ze sportovního kanálu TyC, moderuje i různé společenské akce, začala fušovat také do herectví a její popularita už přesáhla hranice Argentiny. Například s britským Daily Starem hovořila nejen o svých fotkách (je pyšná na své tělo), ale i o závažnějších tématech.

K těm, které ve společnosti rezonují v poslední době, patří sexuální obtěžování. I ona má zkušenost, z pracoviště i z ulice, kde ji osahával cizí muž, který naštěstí uprchl, když začala křičet. „Někdy se bojím jít ven,“ svěřila mimo jiné.

Reklama

Další články

Načítám