Hlavní obsah
Článek

Po třináctiletém manželství přiznala o víkendu herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (49) rozpad manželství. O tom, že její vztah s veterinářem Janem Herčíkem (60) prochází krizí, si cvrlikali vrabci na střeše už několik měsíců. Podle všeho ale za bolestným rozchodem páru, od kterého by to nikdo nečekal, stojí třetí osoba.

Známý veterinář se už totiž vodí za ruku s novou láskou. Fotoreportéři Blesku ho zastihli s pohlednou štíhlou blondýnkou, s níž poprvé vyrazil do společnosti minulý týden na křest alba Petry Hapkové (35). Tam se Herčík od svého doprovodu nehnul ani na krok. Zatímco v klubu si s ní pouze přátelsky povídal, jakmile vyšli ven na ulici a byli z dohledu fotoaparátů, vzal ji za ruku. Po večeři v jedné z vinohradských restaurací pak pár odjel taxíkem do Horoměřic, kde má Herčík ordinaci.

Herečka nyní přiznala, že se od svého manžela, jehož příjmení přestala používat již v roce 2013, nadobro odstěhovala a snaží se z bolestné situace dostat. „Cítím smutek ze ztráty důvěry, ze zklamání,“ nechala se slyšet Kaira.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám