Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už od minulého čtvrtka probíhá v Plzni jednatřicátý ročník filmového festivalu Finále Plzeň. K takové události patří neodmyslitelně i přítomnost známých tváří českého šoubyznysu, počínaje herci, přes režiséry, scénáristy až po blogery či moderátory. Finále je charakteristické svou uvolněnou a přátelskou atmosférou, kterou si užívají i české celebrity.

Filmovou událost si nenechala ujít ani Marie Doležalová (37). A to i přesto, že je v očekávání. Nastávající maminka dorazila na festival společně s partnerem Markem Zelinkou. Finále Plzeň si totiž pro diváky připravilo seriálovou adaptaci jejího blogu Kafe a cigárko. „Doufáme, že se sem příští rok podíváme ve třech, zatím máme pocit, že cestování nebude zas tak náročné, tak snad se nám to potvrdí.”

Moderátorskou dvojicí letošního ročníku je Jan Cina (36) a jeho životní partner Petr Vančura. Na otázku, jestli společná práce neohrozí jejich vztah, odpovídají s úsměvem: „To zhodnotíme až bude po Finále, tedy jestli spolu ještě budeme. V našem případě je to dost porod, ale už jsme spolu moderovali a zvládli jsme to,” uvedl bývalý účastník první řady pořadu Tvoje tvář má známý hlas Jan Cina.

Reklama

Další články

Načítám