Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (47) opět dokazuje, že umí sice peníze rozhazovat ve velkém stylu a utrácet vydělané milióny za nesmysly, ale umí je i získat pro ty, kteří je potřebují! Jeho dokonalý marketingový cit opět zafungoval na výbornou a jeho příběh trabanta bude mít dohru.

Leoš se vsadil, že měsíc před svým koncertem v O2 aréně bude jezdit v trabantu a to také splnil. Už více jak tři týdny neopustil svůj šedý trabant. A nyní se rozhodl ho dát k dispozici někomu dalšímu. A za pořádně tučnou sumičku. Vyvolávací cenu dal 1 milión korun.

"Je to nápad, který přišel, aby to nějak vyvrcholilo. A aby to mělo zvuk, za míň jak milión ho nedám. Včera se přihlásil první dražitel, teď už mám v mailu nabídku na milión sto tisíc. Uvidíme, snad to nejsou plané nabídky. Peníze půjdou na charitativní projekt Pomozte dětem, jdou na akci Kuře. Může to být nejdražší trabant všech dob," řekl Super.cz Mareš.

Moderátora čeká už tuto středu jeho vysněný koncert. "Mám strašnej strach. Myslím, že mi to ještě ani nedochází. Je to velkej sen. Cítím strašnou odpovědnost vůči lidem, kteří si koupili lístek, a aby si to užili," dodal Mareš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám