Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Na hudební scéně sólově nejsilněji zářila v první polovině devadesátých let, kdy éterem zněl její největší hit Spoutaná, slyšet jste ji mohli ale také v řadě muzikálů a ve skupinách Shalom a Žlutý pes. Řeč je o zpěvačce Janě Feriové, která si už léta říká Karya.

Půvaby dámy, která byla nejvíce vidět a slyšet právě v devadesátkách, si připomeňte na peprné archivní fotce zpěvačky. „Byly to úžasné časy. Jeden koncert za druhým a taky velký boom muzikálů,“ směje se Karya. „Když si prohlížím své fotky z té doby, musím se smát," dodává.

Máma dvou synů a dnes už dokonce babička čtyřletého vnoučka a roční vnučky, která se dnes živí mimo jiné i výukou zpěvu, se před nedávnem vrátila ke svým fanouškům s novou deskou Zůstaň, na níž je patnáct nových převážně tanečních pecek. Ty v současnosti představuje publiku.

„Tahle deska vyšla po dvanáctileté pauze. S Jindrou Parmou, který je autorem hudby, jsme se průběžně potkávali. Řekli jsme si, proč něco zase nezkusit. Nejdříve vznikly dvě písničky, pak jsme začali pracovat na dalším materiálu. Trvalo to dva roky,“ prozradila Super.cz Karya.

Reklama

Další články

Načítám