Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku roku mohla po mnoha měsících pracovního zápřahu na chvíli zvolnit. Nyní ale Petra Vraspírová pracuje opět na plné obrátky.

Aktuálně zkouší pohledná blondýnka v plzeňském divadle představení Donaha!. „Je to hlavní ženská role, což se neodmítá, zkouší se ráno a večer na plné obrátky. Mám rozjetých několik dalších projektů i v Praze. Budu hrát v muzikálu Vlasy,” říká Vraspírová, která tím pádem pendluje mezi Prahou a Plzní. „Dojíždění je náročné. Musím si dávat pozor za volantem, protože mívám přes den, a hlavně pozdě večer únavové krize. Hrozně se bojím mikrospánku, několikrát jsem byla tak unavená, že jsem musela zastavit a srovnat se,” říká Petra.

Herečka, která se v minulosti objevovala zejména v kriminálkách Polda, Policie Modrava, či Cirkus Bukowski, nyní natáčí rodinný seriál. „Natáčím nový seriál. Je z takového rodinného prostředí, což mě baví,” uvedla.

Leden a únor pro Petru byl ve znamení odpočinku. „Byli jsme s Romanem dvakrát v Emirátech, z toho jednou jsme s sebou měli i jeho děti, když měla Editka prázdniny,” říká Vraspírová, kterou jsme potkali na přednášce Veroniky Kašákové. Ta v rámci svého nadačního fondu nesoucí její jméno uspořádala přednášku pro vychovatelky a děti z dětských domovů na téma odemknutí svého lidského potenciálu. Petra přinesla pro děti také tašku s oblečením. „Lepší než je prodat je darovat je někomu potřebnému. Udělají radost dětem a to nás těší,“ říká krásná blondýnka.

Pomoc dětským domovům jí je blízká, ráda se zapojuje do různých charitativních projektů, pokud jí to čas a práce dovolí. Petra zavzpomínala i na svou první návštěvu dětského domova. „To jsem byla ještě malá holka, jela jsem tam s tátou. Pamatuju si, že to byla velká budova, stejně tak třeba jako moje škola. Bylo tam spoustu dětí a prohlížely si mě. Co mám na sobě, jak vypadám, jak mluvím,“ směje se Petra Vraspírová.

Reklama

Další články

Načítám