Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec John Stamos se stal otcem, jeho o 22 let mladší krásná manželka, rovněž herečka Caitlin McHugh (32), porodila syna. Rodiče mu dali jméno Billy - po dědečkovi, jak Stamos vysvětlil v oznámení o narození synka. „Už nejen strejda“, dodal v narážce na svou slavnou roli Jesseho v seriálu Plný dům pomocí hashtagu.

Stamos a McHugh se vzali letos v únoru po dvouapůlletém vztahu. To už byla herečka z Upířích deníků ve vysokém stupni těhotenství. Na názory a dotazy, proč John otcovství dlouho odsouval, odpovídal, že nejdřív musel zapracovat na sobě a své kariéře. „Mít děti byl vždycky můj plán. Jen mi to trvalo déle, než jsem předpokládal,“ uvedl.

Teprve až s výrazně mladší partnerkou čtyřiapadesátiletému herci osud dopřál rodinu. „Na tohle jsem čekal celý svůj život. Už teď jsem tak nadšený... Sním o našem miminku,“ uvedl krátce před narozením svého syna.

Reklama

Další články

Načítám