Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná moderátorka počasí TV Nova Kateřina Němcová (27) šokovala na sociální síti své fanoušky tím, že se po mateřské k moderování televizní relace už vrátit nehodlá. „Ono je to tak, že jsme pořád s televizí v úzkém kontaktu a bavíme se o další spolupráci. Už nechci fungovat jako rosnička, ale jiné moderaci se nebráním,“ svěřila Super.cz Katka, která je nyní doma a stará se o svou půlroční dcerku Malvínu.

„Rozhodně jsme se s TV Nova nerozešli a jsem otevřená i jiným nabídkám z jiných televizí, nejsem k nim nijak vázána. Chtěla bych moderovat něco, kde rozšířím svoji slovní zásobu. Nejvíc by mě bavila volná moderace," prozradila Němcová, která se na obrazovce coby rosnička objevovala čtyři roky.

„Byla to krásná práce, ale nikam mě to už neposouvalo. Spoustu lidí si klepalo na čelo, že se takového místa chci vzdát, ale potřebuji něco nového. Teď to nehrotím, jsem na mateřské, ale kdyby přišla nějaká nabídka nemám s tím problém a určitě bych do toho hned šla," dodala moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám