Hlavní obsah
Článek

Dětské herecké hvězdy se často nedokážou vyrovnat s tím, že o ne přestane být zájem, a končí v zapomnění. To naštěstí není případ Emmy Watson (34), jejíž kariéra dovršením plnoletosti rozhodně neskončila.

Součástí kouzelného světa školy v Bradavicích se stala už jako desetileté děvčátko. V neděli oslavila 28. narozeniny a v Hollywoodu je za mnohem větší hvězdu než její kolegové z Harryho Pottera Daniel Radcliffe a Rupert Grint. Společně natočili celkem osm fantasy filmů, v nichž se z dětí proměnili v téměř dospělé herce. Závěr fantasy ságy do kin dorazil v roce 2011. V případě Emmy už tehdy bylo zřejmé, že má před sebou slibnou budoucnost.

Během natáčení rodinné série si stačila zahrát ve filmu Můj týden s Marilyn. S čarodějkou Hermionou se rozloučila a přešla na vážné role. Ať už šlo o tragikomedii o dospívání Charlieho malá tajemství, biblický epos Noe či drama Kolonie, Emma diváky i kritiky nadchla. Loni si zahrála ve filmu Kráska a zvíře, který se stal hitem. Naopak přešlapem byl Kruh, který jí přinesl nominaci na anticenu Zlatou malinu.

V galerii se můžete přesvědčit o tom, jak roztomilá holčička vyrostla do krásy. Emma v minulosti zkrátila vlasy, ale ty už jí opět stačily dorůst.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám