Hlavní obsah
Článek

Od července 2016, kdy unikla po jedné ze zkoušek se svou kapelou Veronika Zelníčková (24) smrti, se její skupině Anacreon příliš nedaří. „Momentálně hrajeme trochu méně protože skládáme desku a více méně hledáme pořád manažera, nechci se už setkat s nějakým blbcem,“ svěřila zpěvačka, která dosud na manažery neměla štěstí.

„Není to jednoduché, už rok někoho hledáme a já nemám nejlepší zkušenosti. Ten člověk který mě napadl a byl odsouzen byl právě totiž manažer,“ svěřila Zelníčková, kterou v létě 2016 Waldemar Malík brutálně napadl, v únoru loňského roku mu Krajský soud v Praze vyměřil osmiletý trest za mřížemi a počátkem letočního března měl v plzeňské věznici Bory spáchat sebevraždu.

Zpěvačka má od té doby psychické potíže a příliš nikomu nevěří.„Ani před tím to nebylo nejlepší. Zastupovala nás jedna agentura, která nám objednala nahrávání CD. Objednávku a fakturu napsal manažer na svoji agenturu, ale po nahrávání zmizel bez zaplacení. Museli jsme to celé uhradit,“ svěřila Super.cz Veronika s tím, že doufá, že se jí brzy konečně začne dařit.

„Nejsem člověk který se doprošuje. V Divadle Broadway připravuji nový muzikál Trhák, takže si nestěžuji, ale na lidi, co by nám vedli kapelu štěstí nemám,“ dodala zpěvačka a herečka známá z Ulice či Ordinace v růžové zahradě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám