Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé od oficiálního oznámení rozchodu s Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským (47) vyrazila Dara Rolins (51) do společnosti. Na její tváři byste ale jen těžko hledali smutek, proč taky, když se s partnerem rozcházela s úsměvem na tváři a se vztyčenou hlavou.

Popová diva přišla pokřtít magazín největšího českého řetězce s dostupnou luxusní módou a přišla taky očíhnout novou reportérku Fashion TV, kterou se stala Kateřina Klausová.

Na akci vyrazila zpěvačka v luxusním kompletu Hugo Boss, inspirovaného teplákovkou, který ji skvěle seděl. „Spojení ležérnosti a luxusu mi strašně nahrálo do karet. Jsem za to moc ráda,” komentovala aktuální módní trend Dara, které vůbec nebylo líto, že její dokonalé tělo zůstalo zahalené.

„Já si myslím, že se odhaluju dost. Na sociálních sítích se toho nebojím. Být dobrovolně vysvlečená před lidmi, to není za každou cenu potřeba. Ono se to ví, jaké mám tělo,” říká Dara Rolins.

Dara si na přílišné zdobení příliš nepotrpí, ale její dcera Laura to vidí jinak. „Moje dcera mi říká, že jsem krásná v dlouhých šatech s rozpuštěnými vlasy, s podpatky,” usmívá se Dara Rolins.

Reklama

Další články

Načítám