Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejúspěšnější česká biatlonistka Gabriela Koukalová (28) se ve své zbrusu nové autobiografii svěřila nejen s tím, že trpěla anorexií a pojídala tampony namočené ve vodě, ale zabrousila i do svého intimního života.

První lásku prý biatlonistka zažila na střední škole. O panenství prý přišla ale mnohem dříve s o dvanáct let starším kamarádem její sestry, dlouhovlasým metalákem.

„Ráda bych řekla, že mi bylo patnáct, ale nebylo, byl něžný, a i když ne žádný fešák, líbila se mi každá minuta,“ prozradila biatlonistka ve své knize Jiná Gabriela Koukalová. A sex se jí prý hned zalíbil.

„Nemohla jsem na to přestat myslet. Ne na něj, ale na TO,“ dodala s tím, že nezavrhuje ani sex před závodem, což se ne každému trenérovi líbí. Gábinu ale postelové hrátky před závodem naopak nabudily.

„Naopak si myslím, že ženám sex pomůže a dostane je do pohody. Pro mě je to dokonce něco jako meditace,“ míní. Vzápětí ale dodala, že před závodem samozřejmě nesmí provádět žádnou tříhodinovou gymnastiku. Koukalová ve své knize mimo jiné popsala i vzájemnou nevraživost s týmovou kolegyní Veronikou Vítkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám