Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Informacemi ze svého soukromí Diana Kobzanová (42) neplýtvá. Kdyby se její partner Michael Frolík nerozhodl odmítnout účast v národním týmu, tak by se veřejnost nejspíš ani nedozvěděla o jejím právě probíhajícím druhém těhotenství.

Bývalá královna krásy chtěla tutlat také pohlaví svého miminka. Během živého výstupu na sociální síti Instagram se ale prořekla. „Ella se už těší na ’baby sister’, která je v bříšku. Zatím vůbec netuší, že až se to narodí, tak jí skončí veškerá legrace,” uvedla v živém vstupu modelka, která nevědomky přiznala, že čeká další holčičku. Tento fakt si následně uvědomila a svým fanouškům na sociální síti pohlaví miminka potvrdila.

Kobzanová a Frolík dopředu vymýšleli i jména pro miminko. Pro jistotu vybrali obě varianty. „Frolda by chtěl Michaela, ale mě to přijde dost nepraktické, aby se jmenoval syn stejně jako otec. Já bych chtěla, aby se holčička jmenovala Karolína, nebo Kristýna podle těch slavných bohatých tenistek,” smála se známá fanynka bílého sportu.

Definitivně rozhodnuto ale zatím není. „Jméno teda nemáme, asi si střihneme,” směje se Diana Kobzanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám