Hlavní obsah
Článek

Označení bio žena některé jedince provokuje a vadí jim. To Iva Pazderková ho přijímá zcela s nadšením. „Jsem bio žena a nestydím se za to. Na druhou stranu ale občas podlehnu pokušení a nakupuju i v řetězcích, přestože jsem pokud možno bio žena,” říká bývalá porotkyně pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Pro Pazderkovou je vnímání přírody velmi důležité. „Snažím se žít tak, abych za sebou nezanechávala bordel. Třídím odpadky, používám ekologické prací a úklidové prostředky, přírodní českou kosmetiku a produkty a potraviny v bio kvalitě,” říká Iva.

Nejvíce herečka „hřeší“ při nákupu oblečení, které není tolik k dostání v bio kvalitě. Proto byla nadšená na prezentaci nové kolekce Conscious Exclusive, která vznikla s důkazem na inovace v udržitelné módě a přináší nové udržitelné materiály, jako jsou recyklované stříbro či regenerované vlákno z rybářských sítí a jiných nylonových odpadů. „Tahle kolekce je recyklovaná, tak kdo by ji nemiloval,” doslova zářila Iva Pazderková v metalických šatech z nové kolekce.

Reklama

Další články

Načítám