Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáš Křižka se v SuperStar proslavil možná víc, než kdyby postoupil až do finálových kol. Mladíka v televizi urazila porotkyně Katarína Knechtová, která prohlásila, že zpívá bez citu, a proto asi nebude dobrý v posteli.

Záhy se Tomášovi omluvila, což ale televize neodvysílala, a tak se Knechtová ocitla pod ostrou kritikou diváků. Tomášův zpěv se nelíbil ani Pavolu Haberovi, a tak nepostoupil. Tomáš si ovšem na nedostatek fanynek nemůže stěžovat. Naposledy všechny dámy potěšil na sociální síti.

Mladík se svlékl do půl těla a přidal vtipný komentář. „Neumím zpívat, takže jsem špatný v posteli. Zvládnu uvařit?“ položil si polonahý zpěvák řečnickou otázku. V ruce přitom držel zeleninu připravenou k vaření.

A hned se dočkal několika vtipných odpovědí. „Zpívat umíš, jen jestli ona je dobrá v posteli,“ rýpla si do Knechtové jedna z Tomášových fanynek. Křižka se samozřejmě dočkal i mnoha pochval: „Až moc dokonalosti na mě,“ nebo: Myslím, že můžeš všechno.“

Urážka Kataríny Knechtové zkrátka Tomášovi přinesla více popularity, než sám čekal.

Účast v soutěži přes všechno hodnotí pozitivně: „V porovnání se soutěží American Idol jsou porotci vulgárnější a vyjadřujou větší disrespekt vůči soutěžícím, ale na druhou stranu je to pořád show. Ze soutěže jsem si odnesl zážitek a jsem rád, že jsem tam byl,“ řekl Super.cz Křižka.

Reklama

Další články

Načítám